AllStrings er et orkester, der øver hver onsdag på Allerød Musikskole, og spiller en skøn blanding af  musik fra alle mulige lande og genrer. Orkestret består fortrinsvis af fortsætterelever.

Vi spiller ret mange koncerter, både på musikskolen, andre steder i Allerød kommune, i København og i Sverige – som eksempler. Vi har et godt sammenhold og kammeratskab, ikke mindst fordi vi får kage (næsten) hver gang vi ses. Nogen har været med i orkestret siden det startede, andre er lige kommet med, og sammen gør vi vores bedste for, at få musikken til at lyde så godt som overhovedet muligt. Og så lærer man hurtigt i orkestret, at hvis alt andet fejler, så er det en rigtig god idé, at KIGGE PÅ DIRIGENTEN!

Vi har også lavet en flash mob i gågaden foran Kvickly – se video her:

Derudover udgør AllStrings grundstammen i et stævneorkester, der med mellemrum indstuderer et flot program, der fremføres til koncert. Dette kalder vi for Strengeprojekt, og orkestret udvides med årets begyndere og andre interesserede, der i en kortere periode får mulighed for at prøve, hvad det vil sige at spille i et orkester.

Allerød Musikskole - Lyngevej 198, 3450 Allerød - Tlf. 48 17 37 69 - www.alleroedmusikskole.dk